Volim te (1999)

Elephant Juice (Originalni naziv)

drama

Priča prati živote šest prijatelja koji imaju vrlo kompliciran seksualni život

 
Režija: Sam Miller
Scenarij: Amy Jenkins
Uloge: Emmanuelle Béart, Sean Gallagher, Daniel Lapaine, Daniela Nardini, ...

Filmografija

Život šestero prijatelja isprepleten je raznim ljubavnim aferama, seksualnim maštarijama i tajnim vezama.Svako od njih pokušava naći sklad između poslovnog i ljubavnog života, ali im baš ne ide po planu.

Will je pravi zavodnik i zaručen je za Jules . Njegov najbolji prijatelj Billy vjeruje u ljubav na prvi pogled i previše je sramežljiv za prakticiranje avantura koje traju jednu noć. Frank je postojan, izvanredno ljubazan i relativno nezanimljiv lik. On voli Daphne koja je hladna i komplicirana te se stalno žali na cipele koje nosi. Graham je obiteljski odvjetnik koji se bavi razvodima i zaljubljen je u Georgea, lijepog, deset godina mlađeg manekena.

Graham je svjestan da ta ljubav može samo loše završiti. Sramežljivi Billy na kraju uspijeva skupiti hrabrosti da plavokosu konobaricu iz Amerike pozove na spoj. No, ona je pri prvom susretu zaboravila spomenuti činjenicu da ima malo plačljivo dijete i bijesnog bivšeg dečka koji se upravo vratio u njezin stan. Njena je deviza - "Vjerujem da se u svakom trenutku nalazimo baš tamo gdje bismo trebali biti". Deviza koja se svakako ne odnosi na Billyja kojeg će traumatično emocionalno iskustvo koje će doživjeti - pokolebati do kraja.


Komentari (0)

Foto