Sve ispočetka (2007)

The Starter Wife (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Žena filmskog mogula nakon razvoda pokušava preboljeti rastavu braka i nastaviti sa svojim životom

 
Režija: Jon Avnet
Scenarij: Josann McGibbon, Sara Parriott
Uloge: Debra Messing, Judy Davis, Chris Diamantopoulos, JoeMantegna, Miranda Otto...

Filmografija

Serija je rađena prema predlošku bestsellera Gigi Levangie Grazer pod nazivom 'Starter Wife'. Impresivnu glumačku ekipu predvode dobitnici Emmyja Debra Messing, koju su gledatelji imali priliku gledati u popularnoj seriji 'Will i Grace', Judy Davis i Joe Mantegna.Kako preboljeti rastavu braka i nastaviti sa svojim životom saznat ćemo u seriji nagrađenoj Emmyjem, s Debrom Messing u glavnoj ulozi.

Molly Kagan (Debra Messing) se oporavlja od razvoda braka s holivudskim mogulom. U potrazi za novim životom uz pomoć svojih prijatelja, Joan (Judy Davis) i Rodneyja (Chris Diamantopoulos), te preseljenjem u Malibu, Molly pokušava pronaći pravi lijek za preživjeti razvod. No, rastava za Molly znači i nešto puno više, opraštanje od života i povlastica koje je uživala kao bogata žena filmskog mogula.

Serija je rađena prema predlošku bestsellera Gigi Levangie Grazer pod nazivom 'Starter Wife'. Impresivnu glumačku ekipu predvode dobitnici Emmyja Debra Messing, koju su gledatelji imali priliku gledati u popularnoj seriji 'Will i Grace', Judy Davis i Joe Mantegna. Nakon što primi neočekivani, ali sudbonosni telefonski poziv od svog supruga, moćnog vlasnika holivudskog studija, koji ju pritom zatraži razvod, Molly se trenutno transformira u ženu koja mora početi s novim životom. Nakon što shvati da je na svim crnim listama za sve važnije premijere i događanja, Molly spozna da ima prazan kalendar i previše slobodnog vremena.

Sve se čini izgubljeno i beznadno za Molly dok ne dobije prijedlog od svoje prijateljice Joan da se smjesti u njenu kuću na plaži u Malibuu u čijoj neposrednoj blizini boravi i holivudska elita. Uz pomoć svojih najbližih prijatelja Molly shvati da joj i nije tako loše nakon razvoda te da je dobila nešto mnogo vrjednije zauzvrat - preispitati i poboljšati svoj život. Sada je red na Molly da odluči što doista želi, jer ipak ona mora krenuti dalje sa svojim životom te konačno svom mužu izgovoriti rečenicu Zbogom, bivši!


Komentari (0)

Foto