Što ćemo s Bobom? (1991)

What About Bob? (Originalni naziv)

komedija

Neurotični muškarac ne želi se odvojiti od svog novog psihijatra

 
Režija: Frank Oz
Scenarij: Alvin Sargent, Laura Ziskin
Uloge: Bill Murray, Richard Dreyfuss, Julie Hagerty, Charlie Korsmo, Kathryn Erbe

Filmografija

Čarobnjak komedije Bill Murray („Kolijevka će se zaljuljati“, „Rushmore“) udružuje se s dobitnikom Oscara Richardom Dreyfussom („Opus gospodina Hollanda“, „Američki predsjednik) u urnebesno divljoj komediji od koje ćete sigurno pomahnitati

Bill Murray je Bob Wiley, Njujorčanin koji se bori s vrtlogom paralizirajućih fobija. Kad ozlojeđeni kolega proslijedi svoju muku Dr. Leu Marvinu (Richard Dreyfuss), psiholog nema pojma da će ga njegov pacijent sa zadnje seanse pratiti na sjever u New Hampshire na jednomjesečni odmor. Bob se primi najnovije knjige Dr. Marvina kao nijedne terapije dosad i tako ta dobronamjerna nevolja pronađe Marvina u njegovom ljetnikovcu uz jezero da bi dalje raspravljao o svojim problemima.

Ali Marvin, koji se sprema za intervju na „Dobro jutro, Ameriko“ i nekoliko tjedana odmora i opuštanja, vidi Bobovo uhođenje kao potpuno neprikladno i zahtijeva da se on vrati u New York. Ali Bob ne shvaća ni najočitije znakove i utabori se sa susjedom da bi uživao u vlastitim „odmoru“ – od svojih problema.


Komentari (0)

Foto