Džepari (2007)

Ladrones (Originalni naziv)

drama

Profesionalni džepar otkriva sve tajne svoga posla šarmantnoj studentici

 
Režija: Jaime Marques
Scenarij: Juan Ibánez, Enrique López Lavigne
Uloge: Juan José Ballesta, María Valverde, Patrick Bauchau, Carlos Kaniowsky, ...

Filmografija

Pogled u život Alexa (Juan José Ballesta), djeteta kojeg je majka kleptomanka napustila nakon što ga je naučila kako da zarađuje za život kao džepar. Sada već odrastao on upoznaje privlačnu studenticu Saru (María Valverde), te je obećava naučiti sve što zna o umjetnosti ulične krađe.

Tek pušten iz sirotišta u kojem je proveo većinu djetinjstva, mladi lopov Alex sprijateljuje se sa zgodnom kleptomankom Sarom u ovoj nježnoj priči o ljubavi u svijetu kradljivaca. Prije deset godina, Alexova majka naučila ga je da bude savršen lopov. Sada, nakon što je odrastao i krenuo u posao sam, Alex se nađe u supermarketu gdje novopečena kradljivica Sara pokušava izbrusiti svoje vještine. Njih dvoje uskoro sklapaju „profesionalno“ partnerstvo, no Alex i Sara uskoro otkivaju da njihova međusobna privlačnost zasjenjuje njihove lopovske ambicije.

No promjena iz partnera u ljubavnike neće biti jednostavna jer iako Alex nema mnogo toga izgubiti, niti šanse za obrazovanje, Sara dolazi iz ugledne obitelji s brižnim roditeljima i prilikom za daljnje obrazovanje. Kako im veza postaje sve intenzivnija, Alex otkriva da sam mora donijeti tu važnu odluku umjesto Sare
 


Komentari (0)

Foto