Povratak Twistera (1998)

Storm Chasers:Revenge Of The Twister (Originalni naziv)

akcija romantika avantura

Hrabri tim znanstvenika upušta se u smrtonosnu avanturu

 
Režija: Mark Sobel
Scenarij: Jeffrey Wynne
Uloge: Kelly McGillis, Wolf Larson, Liz Torres, Adrian Zmed

Filmografija

Povratak Twistera, niskobudžetni je film katastrofe u kojem pratimo avanture genijalne znanstvenice, Jamie Marshall. U glavnoj ulozi se nalazi Kelly McGillis, glumica koja je slavu stekla ulogom u hit filmu "Top Gun".

Jamie Marshall, članica Centra za proučavanje katastrofalnih oluja, izgubila je muža u zrakoplovnoj nesreći i odlazi u Colorado, gdje je razorni tornado zahvatio veliko naseljeno područje. Ondje upoznaje operativca za nepogode Willa Stantona, kao i njegova partnera Smittyja i šefa Wallacea. Jamie ne prihvaća rezultate istraživanja i kreće putem koji je tornado sijao uništenje. U nekoj dolini otkriva neobičnu zgradu, zapravo električnu centralu, od koje vode nizovi stupova i žica. Will je zabrinut i kreće u potragu za njom. Kad je nađe, na njih se sjuri golema blješteća kugla koja eksplodira na tlu.

Njih dvoje ne mogu objasniti tu pojavu koja je nalik na udar munje. Istražujući dalje zaključuju da je ta pojava posljedica goleme koncentracije elektriciteta, što bi moglo objasniti stvaranje tornada koji je razorio okoliš. Dok jamie i Will traže dokaze za svoja otkrića, sprema se nova, još razornija olujna katastrofa.....


Komentari (0)

Foto