Joeov stan (1996)

Joe's Apartment (Originalni naziv)

komedija glazba

Smušeni Joe ostvari neobično prijateljstvo s hrpom žohara

 
Režija: John Payson
Scenarij: John Payson
Uloge: Jerry O'Connell, Megan Ward, Billy West, Reginald Hudlin

Filmografija

Kad Joe unajmi otrcani, stiješnjeni stan u Brooklynu, on očekuje da bude žohara, ali ovi insekti misle, govore, pjevaju i plešu! Potpuno odani Joeu, njegovih 50 000 „cool“ novih cimera ima jednu jedinu misiju, a to je njemu pomoći, želio on to ili ne, dok Joe uči o seksu, kukcima i rock'n'rollu. Prema MTV-jevom kratkom filmu „Joeov stan“ koji je napisao John Payson.

Ravno s autobusa iz Iowe, Joe (Jerry O'Connell) tek počinje život u New Yorku, ali nema posao, nema djevojke i najgore od svega – nema gdje živjeti. Međutim, život će se za Joea promijeniti. On pronađe stan – bijedan, prljav, otrcan mali stančić, ali je to mjesto koje može zvati svojim… ili barem tako misli. Čini se da nisu još svi bivši stanari spakirali kovčege i otišli.

Joe ih osjeća: hrpe odjeće miču se same od sebe. Hrana misteriozno nestaje. Čuje ih: falsetto zbor s bruklinskim naglaskom koji klepeće po cijele dane i noći. I napokon, Joe ih upoznaje: svojih 50 000 cimera, vojsku šestonožnih podupiratelja Joea, prava nacija žohara, tu da bude uz Joea ruku pod ruku sa svojim Joeom kad ih bude trebao, sviđalo se to njemu ili ne.

Štoviše, ti žohari ne samo da misle i govore… oni plešu i pjevaju!
 


Komentari (0)

Foto