Poticaj života (2000)

Range of Motions (Originalni naziv)

drama

Priča o ljubavi i ženi koja nastoji osigurati najbolju liječničku skrb za svog supruga

 
Režija: Donald Wrye
Scenarij: Elizabeth Berg, Grace McKeaney
Uloge: Rebecca De Mornay, Henry Czerny, Barclay Hope, Charlotte Arnold, ...

Filmografija

Ponekad je samo malo ljubavi dovoljno da se dogodi čudo.Priča o ljubavi koja nadiazi sve probleme i nastoji na sve načine osigurati najbolju liječničku pomoć nastradalom suprugu.Unatoč financijskoj krizi unutar obitelji Lainey ne posustaje nego pronalazi načine da osigura najbolju skrb suprugu vjerujući da će se probuditi iz kome u koju je pao prilikom nezgode u šumi.

 Baš kada se Lainey Berman činilo da su nestale sve nade da će se njezin muž probuditi iz kome, pronašla je snagu u ljubavi, koja može izliječiti i glavu i srce. Prema istinitom događaju, noćna mora počinje kada Jay pada u šumi.

Živ, ali praktički beživotan Jay i njegova obitelj, koja se nalazi u financijskoj krizi, nalaze način da ustraju u savladavanju bezizlaznih situacija. Obzirom da je za Jaya propisana druga tarifa u rehabilitaciskom centru, Lainey mora osigurati  potrebno liječenje da bi se postiglo čudo. Kod kuće pokušava održati obitelj na okupu, a jedina osoba kojoj se može obrati za pomoć je njezina prijateljica Amy, koja se suočava sa svojim problemima.


Komentari (0)

Foto