Snovi (2007)

The Good Night (Originalni naziv)

komedija drama romantika fantastika

Neobični mladić zaljubi se u djevojku koju susreće u snovima

 
Režija: Jake Paltrow
Scenarij: Jake Paltrow
Uloge: Keith Allen, Steffan Boje, Penélope Cruz, Danny DeVito, Martin Freeman, ...

Filmografija

U filmu „SNOVI“, Martin Freeman tumači glavnu ulogu kao nekadašnja pop-zvijezda koja je progutala svoj ponos i sada zarađuje za život kao pisac džinglova. Iako je u ozbiljnoj vezi s dugogodišnjom djevojkom, ona mu je postala dosadna i mada je voli, često sanja o svojoj idealiziranoj savršenoj ženi. Jednog dana uživo upoznaje tu djevojku iz snova, što ga prisili da se izravno suoči sa svojim osjećajima prema svojoj djevojci.

Gary Shaller nalazi se na raskrižju svog života: posao mu ne napreduje, njegova supruga Dora ga izluđuje, a trideseti rođendan mu je prošao prije četiri godine. Uz to, njegov najbolji prijatelj Paul svakog je trena sve uspješniji. Gary je deprimiran i potišten… sve dok ne upozna Annu. Ona je prelijepa i pametna; ona je seksi i smiješna. Najbolje od svega, luda je za Garyjem. Anna je djevojka iz Garyjevih snova… doslovce. I to je zapravo problem.

Gary Annu može vidjeti samo u svom životu snova, tako da mora pronaći način kako će nastaviti najbolji odnos svog života, u svojim snovima. Njegova potraga za tehnikama lucidnog sanjanja dovodi Garyja do nekih ludih likova koji mu na kraju pružaju nov pogled na život.


Komentari (0)

Foto