Sudbine (2007)

Take (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Tragićna nesreća povezati će dvoje ljudi

 
Režija: Charles Oliver
Scenarij: Charles Oliver
Uloge: Minnie Driver, Jeremy Renner, Bobby Coleman, David Denman, Adam Rodriguez

Filmografija

Životi dvoje potpunih stranaca – brižne majke (Minnie Driver) i ovisnika o kockanju (Jeremy Renner) – isprepletu se u neopisivoj tragediji. Mnogo godina kasnije, moraju se suočiti sami sa sobom, kao i jedno s drugim. Dok se dva ključna dana, jedan u prošlosti i jedan u sadašnjosti, odvijaju u nelinearnom mozaiku, ovaj film istražuje pogubne efekte ogorčenosti i mržnje.

U ovoj nezavisnoj drami, slučajni ubojica i žena bliska njegovim žrtvama bore se da izađu na kraj sa sudbinom koja im je uništila živote. Ana (Minnie Driver) je žena i majka koja se brine za sina s poteškoćama u učenju i za ćudljivog supruga, sve dok je sudbina ne upozna sa Saulom (Jeremy Renner). Saul je ovisnik o kockanju zadužen do grla kamatarima i u očajničkoj potrazi za novcem koji će spriječiti njegove kamatare da ga ozlijede ili ubiju.

Njegova kriva oduka vodi do smrti Anina supruga i sina. Mnogo godina poslije, Saul iščekuje smrtnu kaznu, a Ana se još uvijek nije pomirila sa sudbinom, tugujući i dalje radi gubitka svoje obitelji. Kada se Ana i Saul napokon susretnu licem u lice, nekoliko dana prije no što će Saula pogubiti, oboje shvaćaju koliko im je teško izraziti osjećaje o gubitku, opraštanju i iskupljenju.
 


Komentari (0)

Foto