Svemirska kuga (2008)

Plaguers (Originalni naziv)

sf

Posada svemirskog broda suočava se s zastrašujućim stvorenjima

 
Režija: Brad Sykes
Scenarij: Brad Sykes
Uloge: Steve Railsback, Alexis Zibolis, Bobby James, Noelle Perris, Jared Michaels

Filmografija

Kada banda svemirskih gusara otme brod-tanker na putu za Zemlju, izvanzemaljski virus poznat samo kao „Tantos“ biva slučajno pušten. Zaražene žrtve mutiraju u bijesna demonska bića. Gusari i posada broda moraju se udružiti kako bi uništili zaražene, dok se brod približava Zemlji prijeteći da zarazi čitav planet.

Godina je 2241. Transportno vozilo Pandora juri svemirom noseći sa sobom izvanzemaljski izvor energije poznat kao "Tantos“ na Zemlju. Brodski znanstvenik Traver (Steve Railsback) sumnjičav je u vezi s "Tantosom“ koji izgleda kao da je i sam živ. Kapetanica Darian Holloway (Alexis Zibolis), stroga žena bistre glave, upravlja Pandorom. Promaknuta je nedavno, nakon prerane smrti bivšeg brodskog kapetana i njegove zaručnice.

Nekoliko tisuća milja prije Zemlje, Pandora prima poziv u pomoć od Diane, starog svemirskog broda. Unatoč protivljenju posade, Hollowayeva zahtijeva da istraže poziv. Brod se čini sablasno prazan, sve dok se ne pojave četiri prekrasne medicinske sestre, jedine preživjele nakon napada svemirskih gusara. Ubrzo se otkriva prava istina o medicinskim sestrama – one su zloglasni svemirski gusari i odmah počinju preuzimati Pandoru.

Za vrijeme borbe oštećen je ATantos“ koji poprska ljigavu zelenu masu po jednoj od gusarica. Zaražena, počinje fizički mutirati i pretvarati se u odvratno, krvožedno stvorenje. ATantos“ postaje sve snažniji i počinje trošiti brodski kisik i dalje neumorno napredujući prema Zemlji. Jedan po jedan, čitava posada Pandore i gusarica postaje zaražena i pretvara se u demonska krvožedna stvorenja. Hollowayeva, Trever i ostatak gusarica moraju nevoljko udružiti snage ako misle preživjeti. Vremena je sve manje. Na kocki su milijarde života. Zarazu mogu spriječiti samo ako unište ATantos“. Ali kako će to učiniti?


Komentari (0)

Foto