Idemo u zatvor (2006)

Let's Go to Prison (Originalni naziv)

kriminalistički crna komedija

Sin suca i kradljivac smisli savršen način kako se osvetiti ocu koji ga je poslao u zatvor

 
Režija: Bob Odenkirk
Scenarij: Thomas Lennon, Robert Ben Garant
Uloge: Dax Shepard, Will Arnett, Chi McBride, David Koechner, Dylan Baker

Filmografija

"Let's Go to Prison", crna komedija redatelja Boba Odenkirka, u kojoj glavne uloge igraju Dax Shepard i Will Arnett, inspirirana je istoimenom knjigom Jima Hogshirea u kojoj autor otkriva sve tajne preživljavanja u zatvoru.

Iako sin suca, Nelson Biederman IV. (Will Arnett) osuđen je na zatvor u Rossmore državnoj kaznionici. Kradljivca automobila Johna Lyshitskog (Dax Shepard), njegov je otac nebrojeno puta poslao u zatvor i suvišno je naglašavati kolika je obostrane netrpeljivost. To što je trenutno na slobodi, Johna neće spriječiti da se vrati iza rešetaka samo kako bi Nelsonu život učiniti nepodnošljivim.

Glumac, scenarist, producent i redatelj Bob Odenkirk svakako zna što je dobra komedija. Gotovo je nemoguće nabrojati sve showove i serije u kojima je nastupio ili barem gostovao: "Saturday Night Live“, "Senfield“, "Curb Your Enthusiasm“, "Treći kamenčić od Sunca“, "Svi vole Raymonda“, "The Andy Dick  Show“, "Tenacious D“ ( s Davidom Crossom), "Late Night With Connan O'Brien“, "The Ben Stiller Show“ i mnogih drugih. U komediji koja poziva na zabavu u zatvoru glavna uloga povjerena je izuzetno traženom komičaru današnjice - Willu Arnettu, jednom od najsmješnijih ljudi na planetu. Društvo mu prave odlični Dax Shepard i Chi McBridge i bilo bi zaista pogrešno propustiti ovako duhovito ostvarenje.


Komentari (0)

Foto