Ponovno ljubav (1997)

Hired Heart (Originalni naziv)

drama romantika

Udovica zaljubljena u svog mrtvog muža nakon dvije godine ponovno osjeti ljubav

 
Režija: Jeremy Kagan
Scenarij: Jeff Elison
Uloge: Penelope Ann Miller, Brett Cullen, Barry Corbin, Allison Hossack, ...

Filmografija

Liječnica Garnet Hadley udovica je već dvije godine.Unatoč naporima svekra da je spoji sa poželjnim neženjama ona je i dalje sam i zaljubljena je u svog mrtvog muža.kako bi joj pomogao da se zbliži sa nekim muškarcem svekar joj smjesti nepravednu zadaću da za vrijeme sajma mora hraniti bika i biti nazočna na sajmu u muškoj pratnji.Ona prihvati izazov i angažira pratitelja da joj na sajmu glumi ljubavnika.Plan se izjalovi kada se pratitelj počne zaljubljivati u nju.

Liječnica Garnet Hadley (Penelope Ann Miller) u malom gradu udovica je već dvije godine, no još je zaljubljena u svojeg mrtvog supruga Michaela. Unatoč svim naporima svojeg svekra da je spoji s poželjnim mjesnim neženjama, ona je i dalje sama. Približava se sajam koji traje tjedan dana te joj svekar smjesti nepravednu zadaću da mora hraniti bika i biti nazočna na sajmu u muškoj pratnji.

Ona odluči prihvatiti izazov te angažira pratitelja koji će na sajmu glumiti njezina ljubavnika. Međutim, stvari ne idu prema planu kad se pratitelj počne u nju zaljubljivati. Napetost doseže vrhunac na plesu, središnjem događaju sajma. U grad stiže djevojka pratitelja koji tada pred liječnicu stavlja ultimatum, morat će birati između njega i mrtvoga muža.


Komentari (0)

Foto