Raj na zemlji (2004)

Haven (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Sudbine nekolicine ljudi na Kamajskom otočju ispreplest će se nizom tragičnih događaja

Režija: Frank E. Flowers
Scenarij: Frank E. Flowers
Uloge: Razaaq Adoti, Orlando Bloom, Bill Paxton, Zoe Saldana, Agnes Bruckner, ...

Filmografija

Na Kajmanskom otočju kći moćnog čovjeka Andrea i ribar Shy vole se tajno, skrivajući svoju ljubav od njezinih roditelja. Andrejin brat koji ne odobrava njihovu vezu kao ni ostatak obitelji zalije Shya sa kiselinom te završi u zatvoru.Poslovni čovjek iz Miamija bježeći pred federalnim agentima bježi na otočje u potrazi za svojim odvjetnikom. U noći petka trinaestog, njihovi će se životi ispreplesti nizom tragičnih događaja.

Opširnije

Na Kajmanskom otočju kći moćnog čovjeka Andrea (Zoe Saldana) i ribar Shy (Orlando Bloom) vole se tajno, skrivajući svoju ljubav od njezinih roditelja. Kad Andrejin otac ode na jedrenje, pred njima je cijela noć u praznom domu. Međutim, oboje utonu u san i ujutro ih iznenadi dolazak obitelji. Andrejin brat kiselinom polije Shya i zbog toga provede četiri mjeseca u zatvoru.

U Miamiju, pokvarenog poslovnog čovjeka Carla Ridleyja (Bill Paxton ) progone federalni agenti te on pobjegne sa svojom kćeri tinejdžericom Pippom (Agnes Bruckner ) na Kajmansko otočje u potrazi za odvjetnikom, g. Allenom (Stephen Dillane. Pippa upozna mjesnog lopova Fritza te je on pozove na zabavu. Prije odlaska u stan, Fritz (Victor Rasuk) vidi Carla kako broji novac. Kako Fritz duguje novac opasnom dileru drogom, kaže mu da Carl posjeduje bogatstvo. U noći petka trinaestog, njihovi će se životi ispreplesti nizom tragičnih događaja.

Video

Foto

Komentari (2)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >