Pas i dijamanti (2008)

Diamond Dog Caper (Originalni naziv)

komedija

Dječak i pas sukobljavaju se s traljavim kriminalcima

 
Režija: Mark Stouffer
Scenarij: Dennis S. Johnson, Mark Stouffer
Uloge: Luke Benward, French Stewart, Kelly Perine, Kevin P. Farley, Brittany Curran

Filmografija

Odvažni dječak sukobljava se s bandom šeprtljavih lopova kako bi spasio psa koji na sebi nosi pravo bogatstvo u ukradenim dijamantima. Djeca svih uzrasta uživati će u dinamičnoj komediji koju pruža ova dirljiva priča.

Zloglasan kradljivac dijamanata i njegovo dvoje glupavih suradnika zaustave se uz autocestu gdje ih dvanaestogodišnji Owen vidi kako zlostavljaju svog psa. Dječak se umiješa kako bi žednom psu dao piti, no pas pobjegne u šumu. Dječak pomogne srditim banditima potražiti životinju duboko u šumi, no zatim ih ostavlja. Owen pronalazi psa i dječak i pas skriju se u njegovoj tajnoj utvrdi, genijalno utvrđenoj klopkama i mehanizmima obrane osmišljenima da odbiju nezvane goste.

Owenova utvrda izgrađena je na vrhu grebena na kojem navodno živi strašni "Luđak s planine“. Očajni u želji da povrate ukradene dragulje vrijedne 5 milijuna dolara koji su skriveni na psu, banditi sustignu Owena te dolazi do zastrašujuće bitke. Može li jedan klinac s utvrdom opremljenom stupicama zaštititi životinju od troje odlučnih lopova? I postoji li zaista legendarni Luđak s planine? 


Komentari (0)

Foto