Očajnički čin (1998)

Desperature Measures (Originalni naziv)

akcija triler drama

Donator koštane srži za sina očajnog policajca je višestruki psihopatski ubojica

 
Režija: Barbet Shroeder
Scenarij: David Klass
Uloge: Andy Garcia, Joseph Cross, Erik King, Michael Keaton, Brian Cox, ...

Filmografija

Frank Conner (Andy Garcia), policijski detektiv našao se u očajnoj situaciji, jer njegov devetogodišnji sin boluje od leukemije i prijeti mu smrt ako mu ne presade koštanu srž.Mogući donator je višestruki psihopatski ubojica koji je osuđen doživotnu zatvorsku kaznu.

Frank Conner (Andy Garcia), policijski detektiv iz San Francisca, našao se u očajnoj situaciji, jer njegov devetogodišnji sin Matthew ( Joseph Cross) boluje od leukemije i prijeti mu smrt ako mu ne presade koštanu srž s podudarnim DNA. Da bi dobio podatke o mogućem donatoru, krši zakon zajedno sa svojim vjernim partnerom Nateom (Erik King), provalivši u bazu podataka FBI-a.

Rezultat njegove potrage je dvojben, jer je jedini mogući donator Peter McCabe (Michael Keaton) višestruki psihopatski ubojica koji je osuđen doživotnu zatvorsku kaznu. McCabe, nakon što ga Conner zamoli da mu učini uslugu, u početku odbija, no predomisli se, shvativši da bi mu operacija bila sjajna prilika da pobjegne. I to se, naravno, dogodi, a Conner, koji se našao na mjestu događaja, mora ne samo uhvatiti McCabea, nego i spriječiti svoje kolege iz policije da ubiju opasnog kriminalca, jer se u tom slučaju ne bi mogla upotrijebiti njegova koštana srž.


Komentari (1)

Foto