Vatreni skakači (2008)

Raginig inferno/Trial by fire (Originalni naziv)

akcija drama

Žena vatrogasac nakon pogibelji oca na zadatku pristupa elitnoj vatrogasnoj jedinici

 
Režija: John Terlesky
Scenarij: Jeff Stephenson
Uloge: Brooke Burns, Erin Karpluk, Rick Ravanello, Robert Moloney, Erika-Shaye Gair

Filmografija

Samo pet posto žena nalazi se u vatrogasnim jedinicama. Kristen Scott (Brooke Burns) je upravo jedna od njih, a svoj životni poziv je odabrala zahvaljujući svom ocu koji je također bio vatrogasac.

Prilikom jedne intervencije Kristen, zajedno sa svojim ocem pokuša spasiti dvoje djece u gorućoj kući, no njen otac tada pogiba. Kristen tada biva pogrešno optužena za smrt svog oca prije nego što je otišao u mirovinu kao zapovjednik vatrogasne postrojbe. Sada, osim što je njena jedinica izgubila povjerenju u nju, Kristen dolazi u nemilost svoje sestre Chelsee (Erin Karpluk), koja je krivi za smrt oca.

Nakon toga Kristen daje ostavku, a kako bi se dokazala, odlazi na naporan trening jedinice za gašenje požara iz zraka. Riječ je o vatrogascima koji skaču iz aviona izravno u srce požara. Kristen počinje uspješno polagati teške i naporne fizičke zadatke, a tako se i ubrzo približava cilju da postane prva žena kojoj je pošlo za rukom da postane dio te vatrogasne jedinice. No, dolazi do zapleta kada vatrena stihija počne prijetiti području Montane, a Kristenina vatrogasna jedinica mora obaviti svoj prvi pravi zadatak. Da sve bude gore, Kristen sazna da se njena obitelj nalazi u blizini na kampiranju. Sada je došlo vrijeme kada će Kristen morati pobijediti duhove prošlosti te spasiti svoju obitelj od prijeteće opasnosti i tako dokazati da joj je mjesto među najboljim vatrogascima.


Komentari (0)

Foto