101 dalmatinac (2003)

101 Dalmatians (Originalni naziv)

animirani obiteljski

Crno-bijela krznena klupka svojim dogodovštinama ponovno osvajaju srca najmlađih gledatelja

 
Režija: Jim Kammerud, Brian Smith
Scenarij: Garrett K. Schiff, Jim Kammerud
Uloge: Robert Bošković, Maja Katić, Ivan Glowatzky, Jasna Palić-Picukarić, ...

Filmografija

Publiku je oduševio Disneyjev dugometražni animirani film iz 1961., a crno-bijela krznena klupka ponovno su osvojila srca gledatelja 1996. u igranom filmu. Sad će se prvi put dražesni psići prikazivati na televiziji u animiranoj seriji.Vjerna Disneyjevoj tradiciji kvalitetnih programa za djecu, serija 101 dalmatinac od 65 epizoda nudi puno više od zabave. Dok djeca uživaju u šarolikoj animaciji i zabavnim zapletima, istodobno uče vrijedne lekcije o prijateljstvu, obitelji i odgovornosti.

Pongo, Perdita i njihovih 15 štenaca žive na farmi sa svojim ljubimcima Rogerom i Anitom Dearly. Lucky, Roly, Cadpig i ostali silno se zabavljaju istražujući svoj dom i uspostavljaju nova prijateljstva sa životinjama svih veličina, oblika i vrsta. Usprkos idili, uzbuđenja vrebaju na svakom uglu. Cruella de Vil živi u susjedstvu i još se služi starim trikovima ne bi li ostvarila svoj plan i donijela nevolje obitelji Dearly. Njezin vječni pratitelj Scorch, lukavi tvor, rado će joj pomoći u svakoj nakani jer i sam mrzi dalmatince. Uz Cruellu i dalje su njezine prišipetlje Jasper i Horace.




Vjerna Disneyjevoj tradiciji kvalitetnih programa za djecu, serija 101 dalmatinac od 65 epizoda nudi puno više od zabave. Dok djeca uživaju u šarolikoj animaciji i zabavnim zapletima, istodobno uče vrijedne lekcije o prijateljstvu, obitelji i odgovornosti. Prepuna humora, pustolovina i iznenađenja serija je prava četveronožna, dlakava zabava za djecu svih uzrasta.


Komentari (3)

Foto