Svi moji prijatelji odlaze iz Brisbanea (2007)

All My Friends Are Leaving Brisbane (Originalni naziv)

komedija romantika

Usamljena Andrea mora donijeti važnu životnu odluku

 
Režija: Louise Alston
Scenarij: Stephen Vagg
Uloge: Charlotte Gregg, Matt Zeremes, Ryan Johnson, Cindy Nelson

Filmografija

Anthea (Charlotte Gregg) ima 25 godina, sama je i mrzi svoj posao – i svi njezini prijatelji odlaze iz Brisbanea. Treba li postupiti isto i otići u Sydney ili London? Ima li išta zbog čega bi vrijedilo ostati jer sada je i njezin najbolji prijatelj Michael (Matt Zeremes) napokon pronašao djevojku?

Osjećajući kako stoji u mjestu nakon što su svi njezini prijatelji otišli u potrazi za boljim životom, uredsku službenicu bez cilja u životu njezin prijatelj tjera da sama nađe svoj put, a ne da se jednostavno prepusti životu. Anthea (Charlotte Gregg) besposleno je sjedila dok su svi njezini prijatelji i znanci pakirali svoje torbe, nadajući se da će u velikom gradu pronaći smisao. I dok nema mnogo dokaza da je itko od njih stvarno ostvario svoje najveće snove, potištena Anthea u dvadesetim godinama, također počinje razmišljati o selidbi.

Ako ni zbog čega drugog, onda kako bi pobjegla od svakodnevne monotonije groznog uredskog posla. Anthein dugogodišnji prijatelj Michael (Matt Zeremes) zapeo je u vlastitoj rutini i trenutačno se trudi kako bi je uvjerio da ostane u uspavanom gradiću u istočnoj Australiji. Dotad je veza između Anthee i Michaela bila isključivo platonska, ali kako Anthea sve ozbiljnije počinje razmišljati o preseljenju, postaje jasno kako Michael nije bio potpuno iskren o svojim osjećajima za svoju potištenu prijateljicu.


Komentari (0)

Foto