Johnny Bravo (1997)

Johnny Bravo (Originalni naziv)

komedija animirani obiteljski

Johnny Bravo pravi je komad! I želi pronaći ženu svog života.

 
Režija: Van Partible, Kirk Tingblad, Robert Alvarez
Scenarij: Van Partible, Seth MacFarlane
Uloge: Jeff Bennett, Mae Whitman, Brian Tochi, Brenda Vaccaro, Frank Welker, ...

Filmografija

U 52 epizode ove sjajne američke crtane serije Johnny upada u najrazličitije, smiješne i ponekad apsurdne pustolovine, ponekad zablista, često izvuče kraći kraj, no uvijek je sebi svojstven i neponovljivi Johnny Bravo.

Johnny Bravo pravi je komad! Plavokosi roker 60-tih, izgledom poput Jamesa Deana i glasom poput Elvisa, ima samo jednu želju - pronaći ženu svog života. Silno samodopadan, uvjeren je da mu ni jedna djevojka ne može odoljeti. No, kako mu pamet baš i nije jača strana, nikako ne može shvatiti poruku cura koje na njegovo "neodoljivo" udvaranje uzvraćaju udarcima, vrištanjem ili posipanjem paprom.

Jedine dvije ženske osobe koje iskreno obožavaju Johnnyja Brava njegova su živahna mama Bunny, koja je uvjerena da će njezin Johnny jednom pronaći onu pravu, i mala crvenokosa susjeda, petogodišnja Suzy.

Serija, čiji je autor Van Partible, pojavila se 1997. na Cartoon Networku i odmah je stekla velike simpatije publike. Prikazivala se četiri sezone, a crtanim su likovima glasove posuđivale i velike glumačke zvijezde.

Serija je sinkronizirana na hrvatski.


Komentari (0)

Foto