Slomljena krila (2007)

Butterfly On A Wheel / Shattered (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Okrutni otmičar odluči uništiti život mladog bračnog para

 
Režija: Mike Barker
Scenarij: William Morrissey
Uloge: Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Emma Karwandy, Claudette Mink

Filmografija

"Slomljena krila" je izvanserijski, sjajno razrađen i potpuno nepredvidljivi triler, koji će vas bez imalo truda zadržati u neizvjesnosti doslovno do posljednje minute.

Neil Randall (Gerard Butler) obiteljski je čovjek, istaknuti zaposlenik jedne marketinške agencije i moglo bi se reći da ima savršen život. Unaprjeđenje na poslu je izgledno, a privatni život mu je poput bajke. Kada šef Karl Granger (Peter Keleghan) pozove bračni par Randall na vikend u svoju kolibu, Neilova supruga Abby (Maria Bello) zamoli sestru Diane (Samantha Ferris) da pričuva njihovu kći Sophie (Emma Karwandy). No proračunati sociopat Ryan (Pierce Brosnan) otme Sophie te od Randallovih zatraži da poslušaju svaku njegovu zapovijed jer će u protivnom ubiti njihovu kći.

"Slomljena krila" jedan je od najboljih trilera 2007. koji, na žalost, nije postigao očekivani uspjeh u kinom dvoranama, iako razloga za podbačaj nije bilo. Slavni Pierce Brosnan, kojeg nije potrebno posebno predstavljati, pružio je jednu od svojih najbolji rola u karijeri, baš kao i prelijepa Maria Bello. U ulozi Neila Randalla dobro se snašao ljepuškasti Gerard Butler, kojeg se svi sjećamo, između ostalih, iz "RocknRolle" Guya Ritchieja, "300 - Bitka kod Termopila" te "Građana opasnih namjera".

Komentari (12)

Foto