Povratak pravdi (2002)

HUNTER: RETURN TO JUSTICE (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Losanđelski poručnik mora spasiti svoju bivšu kolegicu i njenog zaručnika od ruske mafije

 
Režija: Bradford May
Scenarij: Frank Lupo, Stephen J. Cannell
Uloge: Fred Dryer, Stepfanie Kramer, Sam Hennings, Peter J. Lucas, Mike Gomez

Filmografija

Fred Dyer i Stephanie Kramer ponovno su udružili snage u ovom kriminalističkom uratku koji nastaje kao filmska verzija hit serije iz osamdesetih - "Hunter". Čitava Amerika s oduševljenjem je dočekala filmski nastup dvoje glumaca, čija je gluma izrazito hvaljena pa neće razočarati ni na našim malim ekranima.

Nakon neuspjele zasjede, koja je rezultirala pogibelji nekoliko nedužnih civila i bijegom ključnih figura narkomafije, poručnik losanđeleske policije Rick Hunter (Fred Dryer) je suspendiran i poslan na duži godišnji odmor. Hunter odlazi u San Diego kako bi posjetio svoju bivšu policijsku partnericu Dee Dee (Stephanie Kramer). Tamo saznaje da je ona zaručena za kandidata za gradonačelnika, Rogera Prescotta (Sam Hennings). No to nije jedino otkriće do kojeg Hunter dolazi. Naime, Prescottu, kao bivšem KGB-ovom tajnom agentu i pripadniku ruske mafije, ugrožen je život, a to znači da je i Dee Dee u neposrednoj opasnosti.

Svi ljubitelji "Prljavog Harryja", ali i klasičnih policijskih priča, odlično će se zabaviti i u Hunteru prepoznati svog omiljenog policajca u borbi za pravdu.

 


Komentari (0)

Foto