Hank i Mike (2008)

Hank And Mike (Originalni naziv)

komedija

Dva uskršnja zeca kreću u potragu za novim poslom

 
Režija: Matthiew Klinck
Scenarij: Paolo Mancini, Thomas Michael
Uloge: Thomas Michael, Paolo Mancini, Chris Klein, Joe Mantegna, Maggie Castle

Filmografija

Chris Klein, Joe Mantegna, Thomas Michael i Paolo Mancini u glavnim su ulogama u komediji blagdanske tematike redatelja Matthiewa Klincka o dva otpuštena "uskrsna zeca“ čije prijateljstvo počinje trpjeti kada multinacionalna korporacija u čijem vlasništvu su svi blagdani, odluči ozbiljno srezati troškove.

Hank i Mike su Felix Unger i Oscar Madison blagdanskih maskota: možda se čine kao neprilagođen par, no razlike između njih upravo su ono što ih je povezivalo svih ovih godina. Dok je Hank odan alkoholu i ženama, Mike je toliko nesiguran da ne vidi koliko je uistinu jadan. Jedanput na godinu, Hank i Mike pokorno dostavljaju uskrsne košare obiteljima.

Ove je godine, međutim, Easter Enterprises pretrpio gubitak te je na sve blagdane druge razine (pri čemu su Božić i Hanuka primjeri blagdana prve razine) otvorena sezona lova. Budući da Hank i Mike rade samo jedanput na godinu, njihovi poslovi su prvi na redu za ukidanje. Prognani na Zavod za zapošljavanje i ne mogavši se otrgnuti od svoje prošlosti obilježene krznenim repićem, ova dvojica dugogodišnjih prijatelja otkrit će koliko vrijedno njihovo prijateljstvo može biti u teškim vremenima.


Komentari (0)

Foto