Mentori za nevolje (2008)

Role Models (Originalni naziv)

komedija

Danny i Wheeler prisiljeni su odraditi 150 sati društveno koristnog rada

 
Režija: David Wain
Scenarij: Paul Rudd, David Wain
Uloge: Sean William Scott, Paul Rudd, Christopher Mintz-Plasse, Bobb'e J. Thompson

Filmografija

U najnovijoj komediji redatelja Davida Waina ("The Ten", "Wet Hot American Summer"), Paul Rudd i Seann William Scott pojavljuju se u ulogama dvojice najboljih prijatelja, koji, nakon automobilske nezgode, dobiju neugodan zadatak.

Danny (Paul Rudd) i Wheeler (Seann William Scott) su dva prijatelja trgovca koji su pijani razbili kamion firme u kojoj rade. Nakon uhićenja dolaze na sud koji im određuje kaznu: zatvor ili 150 sati društvenog rada kao mentori djeci. Iako se društveni rad čini kao dobro rješenje, nakon samo jednog dana provedenog s tom djecom, zatvor se više i ne čini kao tako loš izbor.
Prvi puta u karijeri Paul Rudd se priključio timu scenarista i isporučio priču prepunu uspjelih šala i duhovitih predbacivanja. Osim toga, Rudd ("Knocked Up", "I Love You Man", "The 40 Year Old Virgin") se odlično uživio u Dannyja, lika razočaranog u ljubav, kojeg je odigrao uz potrebnu količinu sarkazma i gađenja prema svijetu, kako i priliči osobi u njegovoj situaciji. U drugoj glavnoj ulozi našao se Seann Williams Scott ("American Pie”, "Road Trip”, "Dude, Where’s My Car”), koji se zapravo najbolje snalazi kao druga "violina”. U "Mentorima”, Scott se našao u roli u kojoj ga često gledamo - nezreli muškarac bez kontrole. U ostalim ulogama gledamo Christophera Mintz-Plassea, Bobbe’e J. Thompsona i lijepu Elizabeth Banks.

Komentari (2)

Foto