Smrt u sumrak (1995)

DEAD BY SUNSET (Originalni naziv)

triler drama

Doktorica se uda za šarmantnog bankara neznajući da je on brutalni sociopat koji mrzi žene

 
Režija: Karen Arthur
Scenarij: Wesley Bishop, Ann Rule
Uloge: Ken Olin, Annette O’Toole, Lindsay Frost, John Terry, Sally Murphy, ...

Filmografija

Četiri epizode psihološkog trilera u obliku mini-serije inspirirane su stvarnim događajima iz života poremećenog sociopata Brada Cunninghama, koji je do svoje 38. godine izgradio i izgubio tri životna bogatstva, oženio pet prekrasnih žena i napravio šestero djece.

Brad Cunningham (Ken Oli) oduvijek je imao sve adute poželjnog muškarca - karizmu, odličan izgled, profinjenost i poslovni uspjeh te je kao takav bio je neodoljiv svakoj ženi. No Brad je ujedno čovjek u čijem svijetu nema mjesta za ljubav, vjernost i odanost. Njegovo pravo lice je lice poremećenog sociopata i zlostavljača svoje supruge Cheryl (Annette O'Toole).

Cunningham uskoro upoznaje uspješnu i atraktivnu liječnicu, Saru Gordon (Lindsay Frost), koja se odmah zaljubljuje u njega ne sluteći da je taj nježan, brižan čovjek i odani otac zapravo manijak koji kod kuće psihološki terorizira svoju suprugu. Sara i Cunnigham započnu aferu, a Cherly ubrzo zatraži razvod braka i skrbništvo nad djecom. Nedugo nakon toga Cheryl je ubijena, a iako svi sumnjaju u Cunnighama, Sara vjeruje u njegovu nevinost te započne s njim zajednički život. No kada Cunningham uskoro počne pokazivati svoje pravo lice obojeno užasom i agresijom, Sara počne istraživati tko je zapravo čovjek na drugoj strani njezina kreveta.  

Ova istinita priča o čovjeku kojeg je oduvijek vodila opsesija i neutaživa žeđ za moći bila je savršen predložak za bestseler Ann Rule, koja je zajedno s poznatim brodvejskim producentom Craigom Andersonom potpisala produkciju ove mini-serije. U glavnoj ulozi gledamo Kevina Olina, koji je ponajviše slavu stekao producirajući poznate serije "Alias" i "Braća i sestre", a daleke 1987. nominiran je za Zlatni globus. Annette O'Toole pamtimo  po seriji "Smallville" i filmu "Supermen 3", a Lindsay Frost se sjećamo se iz horora "Krug". 

Potresnu i napetu priču o životu sa sociopatom i borbi za izlazak iz tog poremećenog odnosa gledatelji RTL Televizije imat će prilike pratiti u četiri nastavka, vikendom od subote, 27. lipnja.

 


Komentari (0)

Foto