Skrivene poruke (2007)

NOTES FROM THE UNDERBELLY (Originalni naziv)

komedija

Dobro došli u svijet zgoda i nezgoda budućih mama i tata!

 
Režija: Barry Sonnenfeld, Stacy Traub, Kim Tannenbaum, ...
Scenarij: Stacy Traub, Risa Green, Jana Hunter
Uloge: Jennifer Westfeldt, Peter Cambor, Michael Weaver, Rachael Harris, ...

Filmografija

Nova RTL-ova humoristična serija uvjerit će svakoga kako sama trudnoća i reakcije najbližih mogu biti puno stresnije i zahtjevnije od samog odgoja djeteta. Progovarajući s dozom brutalne iskrenosti, serija će također vjerno prikazati način na koji mladi par i njihovi prijatelji kormilare kroz uzburkane vode "drugog stanja".

Andrew (Peter Cambor) i Lauren (Jennifer Westfeldt), sretan su mladi par koji je upravo saznao veliku vijest - postat će mama i tata! Iako se presretni budući roditelji još uvijek pitaju jesu li spremni za najveći i najljepši posao u životu, nemaju razloga za paniku jer tu su Julie (Melanie Paxson) i Eric (Sunkrish Bala), njihovi prijatelji koji također iščekuju svoje prvo dijete. Oni su pretjerano uzbuđen i pomalo nepodnošljiv par, što se Andrew i Lauren nadaju da nikada neće postati. 

Osim Julie i Erica, tu je i Cooper, Laurenina najbolja prijateljica. Cooper je atraktivna odvjetnica specijalizirana za razvode brakova  i žena kojoj je na prvom mjestu karijera. Ova zgodna plavuša ni ne pomišlja na brak i obaveze, a kamoli djecu, te je odlučna u svojoj namjeri da spriječi najbolju prijateljicu u njezinoj preobrazbi u još jednu od dosadnih kućanica i "mamica". Pojačanje muškom timu je prava ljenčina, Danny, Andrewov buddy, koji ima jasnu svakodnevnu misiju - uloviti što zgodnijeg komada. 

Htjeli to ili ne, uz sve brige i odgovornosti koje trudnoća donosi, Andrew i Lauren morat će izaći na kraj  i s uvijek različitim mišljenjima, smiješnim iskustvima i ludim savjetima svojih otkačenih prijatelja. Hoće li uspjeti pomiriti apsolutnu slobodu i spontanost svog starog života s novom odgovornosti koja im ispunjava svakodnevicu, te kako će se nositi sa svojim pretjerano brižnim i urnebesno smiješnim prijateljima, provjerite u 23 epizode nove RTL-ove humoristične serije. 

Već u prvoj epizodi Andrew i Lauren imat će velikih poteškoća s primjenom svog novog životnog pravila - držanja trudnoće u tajnosti. No ono o čemu nisu razmišljali je kako objasniti svojim prijateljima, pred kojima je nemoguće držati nešto u tajnosti, česte odlaske ginekologu, šokantno ispijanje sokova na ludim koktel zabavama i prijelaz na kavu bez kofeina... 

Izborom teme "Skrivene poruke" svakako su originalne u industriji humorističnih serija pa su i profili likova, kao i njihov razvoj kroz dvije sezone, ispunjeni originalnim momentima i karakternim osobinama s kojim će se svaki roditelj ili budući roditelj lako identificirati. Ponajviše je zabavan odnos dvaju glavnih likova, Andrewa i Lauren, koji je ispunjen sarkazmom, intelektualnim nadmudrivanjem i britkim šalama te na momente čak podsjeća na par čangrizavih umirovljenika. 

Za ukupno dvije sezone autorica serije Stacy Traub inspiraciju je pronašla u istoimenom romanu poznate spisateljice Rise Green, a šestero mladih glumaca, koji čine vodeću glumačku postavu, svoje su karijere gradili uglavnom kroz gostovanja u popularnim televizijskim serijama te smo ih više-manje sve već imali prilike vidjeti na RTL Televiziji u serijama "Uvod u anatomiju", "Kućanice", "Zaboravljeni slučaj", "Kosti" i "Skrivena meta".

 


Komentari (0)

Foto