Izgubljeno blago (2003)

LOST TREASURE (Originalni naziv)

akcija avantura

Kartograf se daje u potragu za otetim bratom i davno skrivenim blagom

 
Režija: Jim Wynorski
Scenarij: Diane Fine, Harris Done
Uloge: Stephen Baldwin, Nicollette Sheridan, Hannes Jaenicke, Coby Ryan, ...

Filmografija

"Izgubljeno blago" počinje detektivskom istragom, no nepredvidljivim slijedom događaja žanrovi se mijenjaju orkanskom brzinom. Stručnjak za kartografiju postaje akcijski heroj, njegova pomoćnica je fatalna Nicollette Sheridan, a tema - potraga za blagom Kristofora Kolumba. Brzo, kvalitetno i intrigantno: akcijski hit sa Stephenom Baldwinom ("Privedite osumnjičene") i Nicollette Sheridan ("Ninja s Beverly Hillsa") na vrlo spretan način objedinjuje žanrove i hrli ka frenetičnoj završnici ne gubeći vremena na sporednu radnju.

Nakon požara i pljačke čuvenog njujorškog Metropolitan muzeja, policija je blokirala grad. Detektiv Carl McBride (Coby Ryan McLaughin) slučajno pronalazi dio platna na kojem je zagonetna karta koja ne pripada muzeju. U potrazi za odgovorima, Carl odlazi u posjet bratu Bryanu (Stephen Baldwin), jednom od najvećih stručnjaka u oblasti kartografije.

No kada, zbog karte, kriminalac Arterra (Hannes Jaenicke) otme Carla i odvede ga na Panamski kanal, jedino Bryan može spasiti brata.Uz pomoć neustrašive pilotkinje Carrie (Nicollette Sheridan), Bryan kreće u najveću avanturu svog života.


Komentari (0)

Foto