Ponos i predrasude (2003)

PRIDE AND PREJUDICE (Originalni naziv)

komedija romantika

Mlada studentica na životnoj prekretnici mora se odlučiti između dvojice muškaraca

 
Režija: Andrew Black
Scenarij: Jane Austen, Anne K. Black
Uloge: Kam Heskin, Orlando Seale, Ben Gourley, Lucila Solá, Henry Maguire, ...

Filmografija

Temeljen na slavnome istoimenom romanu Jane Austen, film redatelja Andrewa Blacka ideje, motive i zaplete svoga izvornika slijedi prilično vjerno iako zbivanja smješta u sasvim drugačiji prostor i različito vrijeme. Međutim, pametna i domišljato izvedena romantična komedija ne priznaje nikakva ograničenja pa je "Ponos i predrasude" film koji će vas zabaviti i nasmijati, ali i ganuti razvojem ljubavnih i prijateljskih veza...

Kažu da ljubav uvijek pobjeđuje, čak i onda kada su joj protivnici ponos i predrasude! Kam Heskin glumi djevojku koja, osim što mora odlučiti između dvojice muškaraca, mora pomiriti planove i svoje osjećaje.
Elizabeth Bennet (Kam Heskin) je inteligentna i vrijedna studentica koja ni ne pomišlja na brak dok ne diplomira. Međutim, nekako u isto vrijeme upoznaje Jacka Wickhama (Henry Maguire), privlačnog plejboja, i Willa Darcyja (Orlando Seale), osjećajnog poslovnog čovjeka. Obojica je privuku pa se njena odlučnost i predanost nađu na kušnji. Procjenu joj nimalo ne olakšava činjenica kako se i jedan i drugi sasvim uspješno kriju iza svoje vanjštine pa se Elizabeth teško odlučuje na stvaranje čvršće veze.
Manje poznata Kam Heskin izvrsna je kao mlada djevojka na životnoj prekretnici, ali i ostatak glumačke ekipe (Orlando Seale, Henry Maguire, Lucila Solá...) pokazao se kao obećavajući.

Komentari (0)

Foto