Do posljednjeg trena (1997)

GOING ALL THE WAY (Originalni naziv)

komedija drama

Nakon doživljenog ljubavnog neuspjeha razočaran mladić prereže si žile

 
Režija: Mark Pellington
Scenarij: Dan Wakefield
Uloge: Jeremy Davies, Ben Affleck, Amy Locane, Rachel Weisz, Rose McGowan, ...

Filmografija

Sonny se vraća iz vojske i u vlaku upozna Gunnera koji se također vraća iz vojske.Dolaskom kući nastavljaju se družiti i ugodno provoditi.Povučenom Sonnyju Gunner postane uzor.Noći provode po barovima mijenjajući djevojke.Sonny upozna djevojku Gale sa kojom nakon burne noći završi u krevetu gdje doživi neuspjeh.Pijan i razočaran samim sobom Sonny si odluči prerezati žile.

Sonny se vraća iz vojske i u vlaku upozna Gunnera koji se također vraća iz vojske. U Indianapolisu, njihovom rodnom gradu, nastave se družiti i provoditi. Povučenom Sonnyju Gunner postane uzor. Noći provode po barovima mijenjajući djevojke. Uskoro Gunner upozna Marty, djevojku koja se bavi umjetnošću i kojoj je za razliku od ostalih želja da ode živjeti u New York, a ne se udati i što prije imati djecu.

Sonnyjevi su roditelji zabrinuti zbog njegovih izlazaka i provoda. Gunnerova majka Nina protiv je Marty jer je Židovka. Gunner i Marty, jedne večeri upoznaju Sonnyja s Martynom prijateljicom Gale. Sonny se jako napije, šaljiv je i zanimljiv, no kada ode u krevet s lijepom Gale doživi neuspjeh. Pijan i razočaran Sonny ode kući i prereže žile.


Komentari (0)

Foto