subota, 04.07.2020 05:15

Mjenjačnica (2004)

Mjenjačnica (Originalni naziv)

zabava

Poznate osobe iz hrvatskog javnog života na jedan dan zamijene uloge s "običnim" građanima

sez.1 ep.1U ovoj emisiji poznate se osobe na jedan dan mijenjaju s običnim ljudima te tako stječu nova iskustva i spoznaje o sebi, svijetu i žestokim pićima. Za prvu emisiju naš je kompjuter nasumce izabrao tenisača Gorana Ivaniševića i djelatnika „Čistoće" Alojza Pucka.  
 

Uz Roberta Knjaza poznate osobe iz hrvatskog javnog života na jedan dan zamjenjuju se s osobom iz redova radništva, seljaštva i poštene inteligencije...

Može li se pisati o "Mjenjačnici" a da se pritom ne spomenu gospođe? Naravno da ne. Jer upravo u gospođama Robert Knjaz našao je nadahnuće za svoj televizorski rad; gospođe su njegove muze, njegov umjetnički credo i motor koji ga u trenucima očaja, malodušja i svjetske boli tjera da nastavi dalje. I stoga ne čudi da su u "Mjenjačnici" gospođe dobile izravnu posvetu, u spektakularnoj, visokobudžetnoj špici i veličanstvenoj završnoj himni koja, usuđujemo se reći, predstavlja apoteozu gospođa.
Poznate osobe iz hrvatskog javnog života na jedan dan zamjenjuju se s osobom iz redova radništva, seljaštva i poštene inteligencije. Prikaz zanimanja u rasponu od akademika do živodera i pretresanje tema u rasponu od alijenacije do žlundre suočit će gledatelja s vlastitim predrasudama, pomoći mu da stvori poneku novu te ga u konačnici učiniti boljom osobom.

Komentari (0)

Foto