Vizija ubojstva: Priča o Donielle (2000)

A Vision of Murder: The Story of Donielle (Originalni naziv)

Istinita priča o samohranoj majci koja se nađe u opasnosti zbog svojih vizija o ubojstvima

 
Režija: Donald Wrye
Scenarij: Paul Eric Myers
Uloge: Melissa Gilbert, Maria Conchita Alons, Thomas Ian Griffith, ...

Filmografija

Osmogodišnja Donielle (Melissa Gilbert) prisustvuje sprovodu svog najboljeg prijatelja i ondje ima viziju da ga je ubio otac. Nitko joj ne vjeruje i majka je se odrekne. Mnogo godina poslije Donielle, koja već ima dijete, mnogo putuje, te se napokon skrasi u gradu kojim hara serijski ubojica. Samo Donielle "vidi" tko je ubojica i nakon što on zaprijeti i njezinoj kćeri zna da se mora s njim suočiti. Film je snimljen prema istinitoj priči.

U ovom filmu inspiriranom stvarnim događajima, Melissa Gilbert je Donielle, koja je od djetinjstva blagoslovljena (ili možda prokleta) – šestim čulom.

Sve je počelo na sprovodu njene najbolje prijateljice, kada je osmogodišnja Donielle imala viziju koja je ukazivala na to da je djevojčicu ubio njen otac. Odbačena od obitelji i društva, ona na teži način uči da nikome ne govori o svojim vizijama.

Donielle stasa u nemilosrdnu osobu koja se često seli sa svojom kćerkom jer jedino tako može izbjeći zbližavanje sa ljudima koji bi mogli ponovo pokrenuti njene vizije.

Kada stigne u gradić u kojim hara serijski ubojica, Donielle ponovo počinju proganjati zastrašujuće vizije. Nakon što ubojica zaprijeti i njenoj kćeri Donielle se odluči s njim suočiti...

 


Komentari (0)

Foto