Ona je najbolja (2006)

She's the Man (Originalni naziv)

komedija romantika

Kako bi upala u prestižnu školu tinejdžerica se preruši u svog brata blizanca

 
Režija: Andy Fickman
Scenarij: Karen McCullah Lutz, Ewan Leslie
Uloge: Amanda Bynes, Channing Tatum, Laura Ramsey, Vinnie Jones

Filmografija

"Ona je najbolja", adaptacija je bezvremenske Shakespearove komedije "Na Tri kralja", u kojoj se, baš kao u originalu, Viola prerušava u muškarca kako bi se lakše prilagodila životu u muškom svijetu. Ljubavni trokut i zaplet, koji se komplicira zamjenom identiteta, čine, naravno, glavni zaplet filma, no ovoga puta radnja je prebačena u današnje vrijeme.

Ženski nogometni tim za koji je igrala u školi odjednom je raspušten, a brat blizanac u pravi trenutak joj javi da neće stići na početak nastave. Odlučna dokazati da je dovoljno dobra i za mušku momčad, Viola Hastings (Amanda Bynes) prerušit će se u brata Sebastiana (James Kirk) i zauzeti njegovo mjesto u školi. Uz pomoć prijatelja (Jonathan Sadowski), Viola se transformira u brata, no biti jedna od dečki pokaže se težim nego što je zamišljala, pogotovo kada joj se svidi cimer Duke (Channing Tatum), kojem se sviđa Olivia (Laura Ramsey), a njoj, pak, novi dečko u kampusu - Viola.
Uloge su povjerene novim talentiranim imenima glumačkog svijeta. Pa je tako uloga Viole pripala slatkoj Amandi Bynes, dok Duka tumači odlični Channing Tatum, a Oliviju Laura Ramsey.

Komentari (2)

Foto