Brzi na okidaču (1996)

Trigger Happy / Mad Dog Time (Originalni naziv)

komedija drama kriminalistički

Nakon izlaska iz ludnice mafijaški šef odluči izravnati račune

 
Režija: Larry Bishop
Scenarij: Larry Bishop
Uloge: Richard Dreyfuss, Jeff Goldblum, Ellen Barkin, Gabriel Byrne, Diane Lane, ...

Filmografija

Iako se može pohvaliti i više nego kvalitetnom glumačkom ekipom, krimić redatelja Larryja Bishopa pokupio je samo negativne kritike.

Mickey Holiday (Jeff Goldblum), vrsni je plaćeni ubojica kojem se nitko ne želi zamjeriti. U poslu mu nema ravnog dok u slobodno vrijeme preuzima ulogu šarmera kojem malo koja žena može odoljeti. Tako je uspio zavesti i Grace Everly (Diane Lane), družicu svoga šefa Vica (Richard Dreyfuss), koji se spletom nesretnih okolnosti našao zatvoren u ludnici. Veliki Vic poznat je po nagloj naravi i netolerantnosti što Mickeya stavlja u prilično nezavidan položaj posebice uzme li se u obzir da upravo izlazi iz zatvora.

Jedina prednost koju Holiday posjeduje je činjenica da jedino on zna gdje je Grace no to ne sprječava Vica u unajmljivanju novog čovjeka, navodno bržeg na okidaču i od Mickeya. Vicov problem je i njegova desna ruka Ben London (Gabriel Byrne) koji sebe vidi na vrhu hijerarhijske piramide, a tu su i njegovi stari također 'brzi na okidaču' rivali Jacky Jacks (Burt Reynolds) i Jake Parker (Kyle MacLachlan) koji bi ga rado (s)maknuli.


Komentari (0)

Foto