subota, 30.03.2024 13:15

Bez oduševljenja, molim (1999)

Curb Your Enthusiasm (Originalni naziv)

komedija

Priča o Larryju Davidu, koautoru Seinfelda i njegovim dogodovštinama kod kuće, na poslu i u gradu

Larry David ima sve: novac, sigurnost, slavne prijatelje, brižnu ženu, divan holivudski dom. Zašto mu je život stalno u potpunom neredu? „Uspjeh“ ne znači nužno da vam sve ide od ruke.
 
Režija: Larry Charles
Scenarij: Larry David
Uloge: Larry David, Cheryl Hines, Jeff Garlin, Susie Essman, Richard Lewis

Filmografija

Ova nemilosrdno iskrena serija vođena je pomaknutom komičnom vizijom tvorca megauspješnog Seinfelda te briše granice između realnosti i fikcije prateći stvarne i fiktivne likove ulicama Los Angelesa, a sve se snima ručnom kamerom. Kako bi se zadržala svježina i sponatnost, "Bez oduševljenja, molim" snima se bez scenarija. Glumci dobivaju natuknice i sami improviziraju, definiraju, izvode i dovršavaju date situacije, što seriju čini drugačijom od bilo čega što se do sada moglo vidjeti na malim ekranima. Zabava zajamčena!

Humoristična serija "Bez oduševljenja, molim!" (Curb your enthusiasm) s Larryjem Davidom, tvorcem Seinfelda, u ulozi samoga sebe. Svaka epizoda nam donosi Larryjeve dogodovštine kod kuće, na poslu i na ulicama Los Angelesa, gdje sreće fiktivne i stvarne likove. Među gostima su Ted Danson, Richard Lewis, Bob Einstein i Mary Steenburgen, te Vivica A. Fox, John McEnroe, Lucy Lawless, Ben Stiller, Tia Carrere, Gina Gershon i drugi. U više epizoda pratit ćemo afro-američku obitelj Black, koju iz doma istjera uragan Edna i oni se useljavaju k Larryju i njegovoj supruzi Cheryl (Cheryl Hines). U drugim epizodama Larryja razbjesne u kemijskoj čistionici jer su izgubili njegov dres Yankeesa, Davidovi se pokušaju iskupiti za nedolazak na večeru dolaskom dan kasnije, Larry krade cvijeće sa spomenika stradalima u automobilskoj nesreći itd.

Komentari (13)

Foto