Zauvijek snažan (2008)

Forever Strong (Originalni naziv)

drama sport

Mlada zvijezda ragbija završi u popravnom domu

 
Režija: Ryan Little
Scenarij: David Pliler
Uloge: Gary Cole, Sean Faris, Neal McDonough, Sean Astin, Penn Badgley

Filmografija

Problematičan tinejdžer gubi položaj zvijezde ragbi ekipe iz Arizone nakon što je poslan u muški popravni dom u Salt Lake City. Tamo se susreće sa novim načinom života i najvećim rivalima njegovog bivšeg kluba.

Rick Penning (Sean Faris) živi na isti način na koji igra ragbi – brzo, udarajući snažno i intenzivno za ekipu koju trenira njegov bahati otac (Neal McDonough). Kad zbog života na rubu dospije u zatvor, čuvar Marcus Tate (Sean Astin) pruža mu priliku da se vrati u igru igrajući za svog rivala, Highland Rugby. Nevoljko, Rick se pridružuje ekipi gdje se mora povinovati iscrpljujućem rasporedu treninga i jedinstvenom kodeksu ponašanja koji primjenjuje trener Gelwix (Gary Cole), ili završiti sezonu iza rešetaka.

Dolazi do sudara ega dok se oštri suparnici trude postati ekipa. Nastaje neočekivano bratstvo s njegovim kolegama iz ekipe Highlanda baš prije nego što je Rick pušten iz zatvora i poslan kući svojoj bivšoj ekipi i prijateljima koje predvodi Lars (Penn Badgely). Spremajući se na suočavanje s Highlandom na nacionalnom prvenstvu, Rick mora odlučiti kome je odan.
 


Komentari (0)

Foto