Znatiželjni George (2006)

Curious George (Originalni naziv)

komedija animirani avantura

Veseli majmunčić George upada u novu avanturu

 
Režija: Matthew O'Callaghan
Scenarij: Ken Kaufman
Uloge: Frank Welker, Will Ferrell, Eugene Levy, Dick Van Dyke

Filmografija

U ovom divnom filmu za djecu svoj su nevjerojatni glasovni talent pokazali Will Farrell kao Čovjek sa žutim šeširom (Man in the Yellow Hat), Drew Barrymore i Dick Van Dyke, a filmsku glazbu potpisuje Jack Johnson.

Čovjek sa žutim šeširom, Ted Shakleford (Will Ferrell) radi u prirodoslovnom muzeju koji ne posluje uspješno. Sin ravnatelja želi muzej sravniti sa zemljom i na njegovom mjestu izgraditi parkiralište, no Ted predloži da iz Afrike donese misterioznu figuru idola koja će sigurno privući posjetitelje. Na žalost, totem se pokaže svega 8 centimetara visok i atrakcija koja neće privući ljude. No sasvim slučajno iz Afrike je donio i nestašnog majmunka kojeg nazovu George.

Prema popularnoj priči Hansa Augusta i Margaret Rey, snimljen je dražesni dugometražni animirani film o avanturama znatiželjnog majmuna, koja će posebno oduševiti najmlađe. Stariji i roditelji naravno da se sjećaju priče u kojoj, baš kako u ovom crtiću napravljenom prema klasičnoj 2D animaciji, nema neprimjerenih  i neprikladnih šala koje možda najmlađi neće shvatiti, već samo zabave prikladne za čitavu obitelj koja će svima pružiti dobru zabavu i smijeh. Glasovi su pripali zvijezdama komedije - Willu Ferrellu, Davidu Crossu,  Eugeneu Levyju, a tu su i Drew Barrymore i Dick Van Dyke.
 


Komentari (0)

Foto