Brda imaju oči 2 (2007)

The Hills Have Eyes II (Originalni naziv)

horror

Odred neiskusnih vojnika sukobljava se sa skupinom gladnih mutanata

 
Režija: Martin Weisz
Scenarij: Wes Craven, Jonathan Craven
Uloge: Michael McMillian, Jessica Stroup, Jacob Vargas, Flex Alexander, ...

Filmografija

Remake legendarnog klasika Wesa Cravena ("Strava u ulici Brijestova", "Vrisak") "Brda imaju oči" stigao je 2006., a samo godinu dana kasnije snimljen je drugi dio (koji nije remake Cravenovog "The Hills have Eyes II" iz 1985.), u kojem je pisanje scenarija pripalo sinu Jonathanu te autoru originalnog filma - Wesu Cravenu.

Izolirani istraživački centar misteriozno je napušten, a sad je na elitnoj postrojbi vojnika da otkriju istinu o znanstvenicima koji su nestali bez traga. Njihovu pozornost ubrzo privuče signal koji znači poziv u pomoć, koji dopire s dalekog planinskog dijela. Postrojba se brzo pregrupira i krene u istraživanje. Međutim, vojnici ne znaju da je upravo u tim brdima obitelj Carter postala žrtvom čopora strašno izobličenih mutanata koji jedu ljudsko meso.Kako se broj vojnika smanjuje, postaje im jasno da puške ne mogu učiniti mnogo u obrani od zlih bića tjeranih glađu koja namjeravaju uništiti ljudski rod.

Redatelj Alexander Aja je 2006. mlađoj generaciji donio odličan remake pa stoga ne čudi da je filmski studio užurbano krenuo u realizaciju novog nastavka. Iako drugi dio nije dočekan s tolikim brojem pohvala, svi koji vole dobru krvavu zabavu o okrutnim deformiranim brđanima nekoć izloženima radijaciji, neće propustiti ovaj brutalni horror u kojem niti vojnici nemaju odgovor na teror koji vlada u brdima.
 


Komentari (9)

Foto