Hydrosphere (1997)

2103: The Deadly Wake / Hydrosphere (Originalni naziv)

sf

Kapetan broda pokušava spriječiti zlu korporaciju koja želi osloboditi smtonosni virus

 
Režija: Philip Jackson
Scenarij: Doug Bagot, Andrew Dowler
Uloge: Malcolm McDowell, Michael Paré, Heidi von Palleske, Mackenzie Gray, Hal Eisen

Filmografija

Sean Murdoch (Malcolm McDowell) je bivši kapetan broda koji biva regrutiran kako bi prevezao brod do odredišta u Nigeriji. Murdoch se nađe u velikoj opasnosti kada otkrije kako zla korporacija želi potopiti taj brod, koji prevozi smrtonosan virus...

U dalekoj budućnosti, nakon što je Teksaška konfederacija ušla u rat zbog nafte i izbrisala Siriju smrtonosnim virusom, kapetan u nemilosti Sean Murdoch (Malcolm McDowell) biva regrutiran kako bi komandirao jednim ogromnim brodom čije je odredište jedna luka u Nigeriji. Na brodu, kao posada, rade robovi-zatvorenici, a misteriozni teret koji nose je smrtonosan virus kojeg koriste u ratu.

Beskrupulozna korporacija, koju na brodu predstavlja ledeni biznismen Tarkis (Michael Paré), želi potopiti taj brod bez obzira što bi to izazvalo zagađenje cijele vode na planeti. Kapetan Murdoch uvidi kako mu je to prilika da se iskupi tako što će spasiti brod i posadu od opasnih kriminalaca, no, tu je i zla žena kiborg (Daniela Nolano) koja je poslana da sabotira brod. Ona ima neviđene sposobnosti koje će predstavljati veliki problem za Murdocha i njegovu posadu.


Komentari (0)

Foto