Divlja noć (1999)

GO (Originalni naziv)

komedija triler kriminalistički

Tri različite priće o istom događaju nakon neuspjele preprodaje droge

 
Režija: Doug Liman
Scenarij: John August
Uloge: Katie Holmes, Sarah Polley, Suzanne Krull, Desmond Askew, Nathan Bexton, ...

Filmografija

Ispričana iz tri različite perspektive, po uzoru na radove Quentina Tarantina, 'Divlja noć' je urnebesno zabavna kriminalistička komedija iznimno visokog tempa koji se ne spušta sve do samoga kraja, do kojega će se preokreti u radnji nagomilati u neočekivanoj mjeri

Htjeli vi to ili ne, nekada se jednostavno ne možete izvući iz situacije u kojoj niste ni željeli biti. Sve što tada morate učiniti jest prepustiti se i nadati da će i ova 'divlja noć' završiti sretno.Kada lijeni Simon (Desmond Askew) odluči za Badnjak otići s prijateljima u Las Vegas, njegovu smjenu u trgovini preuzme Ronna (Sarah Polley).
Ona očekuje mirnu večer, no u dućan ulaze Adam (Scott Wolf) i Zack (Jay Mohr), namjeravajući kupiti nešto droge od Simona. Ronna odluči situaciju riješiti uz pomoć svojih prijatelja Claire (Katie Holmes) i Mannieja (Nathan Bexton) i oni odlaze po drogu kod dilera Todda (Timothy Olyphant).
Međutim, zapravo se radi o klopci agenta Burkea (William Fichtner) koju je organizirao kako bi uhitio neke dugogodišnje sumnjivce. Kako bi se iz cijele zbrke izvukla bez posljedica, Ronna pokuša prevariti Todda, što njega razbjesni. Za to vrijeme u Vegasu Simon se baš i ne provodi kako se nadao.

Komentari (0)

Foto