Mamini sinovi (2017)

Mamini sinovi (Originalni naziv)

komedija

Adaptacija izuzetno popularnog australskog sitcoma „Majka i sin“

 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Svetlana Ceca Bojković, Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Vanja Milačić, ...

Filmografija

Serija „Mamini sinovi“ je adaptacija izuzetno popularnog australskog sitcoma „Majka i sin“ (Mother & Son) emitiranog u periodu od 1984. do 1994. godine, koji se zbog velikog uspjeha kod publike i dalje reprizira.

Serijal od 42 epizode prati zajednički život majke Rose, koja je potpuno podjetinjila u starosti, i njenog sina Milentija – Bebe, koji odavno nije dijete. Svojim nemiješanjem, Rosin stariji sin Miša, kao po pravilu, dodatno komplicira situaciju. U ovoj igri, svatko ima svoj cilj, ali jedno je jasno - pobjednika nema. Rosa ne može bez Bebe, Beba ne može sa Rosom, a Miša, jednostavno, nema vremena.

U tom začaranom krugu, kroz čitav niz urnebesnih situacija i zapleta pratimo kako roditeljsko kormilo stalno mijenja kapetana, ali brod uporno plovi u smjeru koji Bebi najmanje odgovara. Ono što je sigurno jest da nije lako naći ženu kad živiš sa majkom.

Rozalija Rosa Popović
Naizgled bespomoćna starica, udovica. Mama Rosa ima starijeg sina Mišu, na kojeg je beskrajno ponosna, i mlađeg, nesnalažljivog sina Bebu, koga obožava... mučiti. I kojeg bi zadržala pored sebe, po svaku cijenu. Zato, kada stvari počnu izmicati kontroli, Rosa iz rukava izvlači kartu koja uvijek dobiva. Kartu „gubljenja razuma“.

Milentije Beba Popović
Taksist od četrdeset godina koji iza sebe ima dva nezavršena fakulteta i propali brak. Živi s majkom, za koju je pretjerano vezan i svi Bebini pokušaji da sredi svoj život završavaju samo kao još jedan u nizu neuspjeha.

Mihajlo Miša Popović
Doktor plastične kirurgije, uspješan čovjek, za razliku od mlađeg brata Bebe. Samodovoljan i samozadovoljan, izgleda da je pronašao pravi recept da bude obožavan od strane svih žena u svom životu, bilo da je u pitanju mila mamica, supruga Joka ili silne tuđe žene.

Joka
Mišina supruga koja teško podnosi Mišine nevjere i njegovo zanemarivanje. Srećom tu su radovi na novom bazenu, joga i life-coach seanse kroz koje se trudi pronaći mir.

Nina
Bebina bivša žena i ljubav koju Beba nikako ne može prežaliti. Ni Nina nije ravnodušna prema Bebi, ali je između života sa Bebom i njegovom majkom, izabrala živjeti sama.

Komentari (0)

Foto