Kukavice (2008)

Cobardes (Originalni naziv)

komedija drama

Tinejdžer upadne u probleme nakon što se osveti nasilniku

 
Režija: José Corbacho, Juan Cruz
Scenarij: José Corbacho, Juan Cruz
Uloge: Javier Bódalo, Jordi Boixaderas, Antonio de la Torre, Frank Crudele

Filmografija

U ovoj španjolskoj komičnoj drami redateljskog dua Joséa Corbachoa i Juana Cruza, pratimo avanture tinejdžera koji se konačno odluči suprostaviti nasilniku.

Gaby (Gare) je naoko običan tinejdžer koji pohađa srednju školu i kao većina djece u školi mora se nositi s nasilnicima. Gaby je postao meta zlostavljanja Guillea (Espinilla), velikog i arogantnog dečka okruženog skupinom prijatelja koji mu pomažu u izvođenju okrutnih, ali domišljatih psina na račun kolega u razredu. Gabyna majka Merche (Minguez), voditeljica lokalnih vijesti i otac Joaquin (de la Torre), koji prodaje i ugrađuje sigurnosne sustave, zabrinuti su za sinovu sigurnost, iako nisu sigurni što učiniti u vezi s Guilleom.

Kako to obično biva, ni Guilleova obitelj ne zna što učiniti s njim, a njegov otac Guillermo (Homar), lajavi lokalni političar, i mama Magda (Padilla) frustrirani su kao i svi drugi. Jednoga dana, nakon jednog posebno ponižavajućeg Guilleovog ispada, Gaby napokon izgubi kontrolu i udari ga, ali mudri Guille uspijeva uvjeriti školske vlasti da ga je Gaby udario bez ikakvog povoda i Gaby se odjednom nađe izdvojen kao negativac.


Komentari (0)

Foto