Trgovci 2 (2006)

Clerks 2 (Originalni naziv)

komedija

Natavak priče o životima dvojice smotanih trgovca koji počinju raditi u svijetu fast fooda

 
Režija: Kevin Smith
Scenarij: Kevin Smith
Uloge: Brian Christopher O'Halloran, Jeff Anderson, Rosario Dawson, Jason Mewes, ...

Filmografija

Prije 10 godina najbolji prijatelji Dante Hicks (Brian Christopher O'Halloran) i Randal Graves (Jeff Anderson) bili su trgovci u malom shopping centru u svojim ranim dvadesetima. Sada Kevin Smith provjerava kakve su promjene zadesile njihove živote na poslu, u ljubavi i životnoj filozofiji. Dante i Randal, koji sada rade u svijetu fast fooda, uspjeli su zadržati pa čak i izoštriti svoj stav unošenja u facu te žustre vještine zafrkavanja mušterija, prepune vulgarnosti. Međutim, suočavaju se i s novim, šokirajućim životnim izgledima poput braka, napuštanja New Jerseya i pronalaženje novog posla.

Dante (Brian Christopher O'Halloran) i Randal, (Jeff Anderson) u ovom nastavku hit komedije Kevina Smita dokazuju da su, bez obzira na uvjete, zaista dobri trgovci. Godinama poslije radnje koja se odvijala u prvom dijelu filma, Dante je i dalje trgovac u prodavaonici mješovite robe u New Jersyju, dok Randal i dalje nervira mušterije kao radnik u obližnjem video-klubu.
U stvari, oni su radili sve dok požar nije zahvatio cijeli trgovački centar, pa su njih dvojica bili prisiljeni potražiti novi posao. Vremena su teška, pa su njih dvojica privremeno zaborave na sve svoje ambicije i zapošljavaju se u restoranu brze hrane. Dok se Randalov odnos prema mušterijama nije promijenio, Dante pokušava izvući najbolje iz situacije i planira si uljepšati život vjenčanjem sa Emmom (Jennifer Schwalbach Smith) i preseliti se na Floridu. Ali, njegove planove zakomplicira činjenica da se zaljubio u Becky (Rosario Dawson), duhovitu djevojku koja mu je šefica. Ovdje se opet pojavljuju Jay (Jason Mewes) i Silent Bob (Kevin Smith).

Komentari (0)

Foto