U iskušenju (2001)

Tempted (Originalni naziv)

triler

Bogataš pred smrt odluči provjeriti ženinu odanost prije nego joj ostavi svoje bogatstvo

 
Režija: Bill Bennett
Scenarij: Bill Bennett
Uloge: Saffron Burrows, Burt Reynolds, Mike Starr, Randy Austin, Kyle Erby, ...

Filmografija

Bogataš saznavši da mu je ostalo još malo života sastavlja oporuku u kojoj bi sve ostavio svojoj predivnoj, ljupkoj, mladoj ženi.Počinje razmišljati da li ona to zaista zaslužuje i koliko mu je odana.Kako bi provjerio njezinu odanost i ljubav smisli plan, te unajmi mladog muškarca da mu zavede ženu.Da li će žena pokleknuti čarima mladog zavodnika?

Bogat poslovni čovjek, Charlie Le Blanc (Burt Reynolds) saznaje da mu je do smrti ostalo još malo vremena. Dok se sprema oporukom ostaviti sve svoje bogatstvo svojoj predivnoj, ljupkoj, mladoj ženi, počinje se pitati zaslužuje li ga ona doista. Kako bi ispitao njezinu odanost, sprijatelji se sa zgodnim mladićem Jimmyjem Mulateom (Peter Facinelli) te mu ponudi 40 tisuća dolara da zavede njegovu ženu.

Jimmy isprva odbije ponudu, no kad upozna Lilly (Saffron Burrows), pristane. Pokuša je zavesti, no ona ga odbije, doista je vjerna svojem mužu Charlieju. Međutim, kad Charliejeva tajnica otkrije Lilly tajni plan, ona se naljuti, pozove Jimmyja u svoju kuću i spava s njim. No ljubavnici ne znaju da je Charlie angažirao stručnjaka da ozvuči cijelu kuću i da sada zna sve. Kad Charlie upita Jimmyja ima li mu što reći, Jimmy, koji je sada zaljubljen u Lilly, zaniječe. Postao je pijun u opasnoj igri između muža i žene. Charlie smisli opaki plan kojim će se osvetiti ljubavnicima.


Komentari (0)

Foto