Ona je premlada (2004)

She's Too Young (Originalni naziv)

drama

Mlada tinejdžerica pokušava upozoriti zajednicu na sve opasniju pošast seksualnih bolesti

 
Režija: Tom McLoughlin
Scenarij: Richard Kletter
Uloge: Marcia Gay Harden, Alexis Dziena, Mike Erwin, Miriam McDonald, Megan Park...

Filmografija

Trish (Marcia Gay Harden) i Bill Vogul (Gary Hudson) šokirani su kada otkriju da se njihova odgovorna i inteligentna četrnaestogodišnja kći, Hannah (Alexis Dziena), upustila u seksualnu vezu sa starijim učenikom. Kada se spolna bolest proširi školom, Trish pokuša prosvijetiliti njenu zajednicu o važnosti seksualnog odgoja no to joj samo uzrokuje daljne probleme.

Tinejdžerica Hannah Vogul je idealna kćer svojih roditelja. Talentirana je za glazbu, ima odlične ocjene i uvijek govori istinu. Međutim sve se mijenja kada Hanah primijeti školski zavodnik Nick Hartman. On je uspijeva već na drugom sastanku navesti na oralni sex, a zatim je bezuspješno pokušava nagovoriti na orgije. Uskoro Dawn, jedna od brojnih djevojaka koje je Nick "osvojio", priznaje da je zaražena sifilisom, što pokreće veliku istragu.

Ispostavi se da je i Hannah jedna u nizu djevojaka koje su zaražene. Njena majka Trish se uključuje u kampanju ujedinjenja roditelja koji pokušavaju spriječiti njihovu djecu od prakticiranje seksualnih odnosa koji će dovesti do ovakvog stanja. Ali, za Hannah koju je Nick odbacio i koja je doživjela osudu zajednice, možda je već prekasno za spas.


Komentari (0)

Foto