Obiteljski plan (1997)

Family Plan (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Smušeni odgajatelj i grupa siročića bore se protiv bogataša koji želi uništiti ljetni kamp

 
Režija: Fred Gerber
Scenarij: Paul Bernbaum
Uloge: Leslie Nielsen, Eddie Bowz, Zachary Browne, Joely Fisher, Karen Gross

Filmografija

Zvijeda filmova "Ima li pilota u avionu" i "Golog pištolja", Leslie Nielsen okušao se u obiteljskoj komediji "Obiteljski plan", koja će možda razočarati one koji od Nielsena očekuju slapstick šale po kojima se proslavio, no ovaj obiteljski film zaslužuje suptilniji humor jer je namijenjen mlađoj publici. Bez obzira na rečeno, ovo je itekako zabavna komedija u kojoj Nielsen, kao nespretni skrbnik, nasmijava na drugačiji način, ali jednako uspješno i jako.

Zajedno sa siročadi, u ljetovalište stiže i njihov skrbnik, Harry (Leslie Nielsen). Uskoro se širi vijest da omiljenom ljetnom kampu prijeti zatvaranje jer je pohlepni bogataš i moćnik Jeffrey Shayes (Judge Reinhold) odlučio kupiti kamp da bi ga srušio, a zemlju prodao. No djeca i Harry ne žele samo tako prepustiti svoje odmaralište beskrupuloznom tajkunu te kreću u akciju spašavanja.

Osmijeh vas neće napustiti niti u jednom trenutku filma, a nakon završetka sigurno ćete se složiti da niste mogli odabrati bolju obiteljsku zabavu u subotnje popodne.


Komentari (0)

Foto