Banda iz Sugar Creeka: Tajno skrovište (2005)

THE SUGAR CREEK GANG: SECRET HIDEOUT (Originalni naziv)

dječji obiteljski avantura

Znatiželjna dječja družina otkriva spilju koja krije mističnu tajnu

 
Režija: Owen Smith
Scenarij: Owen Smith, Joy Chapman
Uloge: Levi Bonilla, Kody Brown, Samuel Hodge, Lexi Johnson, Jacob Velcoff, ...

Filmografija

Gledatelje filma “The Sugar Creek Gang: Secret Hideout” njegov će zaplet i likovi podsjetiti na hrvatski kinohit “Duh u močvari” (2006). Oba filma povezuje skupina znatiželjne i odvažne djece te priča o netaknutoj prirodi koja krije tajnu.

I dok u gradiću Sugar Creeku sviće novi vedri dan, nitko od njegovih malih stanovnika ne sluti da se u blizini krije mračna tajna čije će im otkrivanje ubrzo promijeniti živote. Članovi družine najboljih prijatelja Bill Collins (L. Bonilla) i Poetry (S. Hodge) upravo uživaju u prirodi kada im se pridruže njihovi vršnjaci Dragonfly (K. Brown), Circus (L. Johnson), Veliki Jim (J. Velcoff) i Mali Jim (J. St. Onge). Istražujući močvaru, djeca stignu do nepoznate spilje koja im odmah privuče pozornost. Odlučivši u njoj prespavati, mališane će uplašiti sablasti koje će se ondje iznenada pojaviti. Je li riječ o duhovima ili o nečemu drugom?

Film je četvrti dio serijala tvrtke Kalon Media čiji su predložak knjige američkog pisca Paula Hutchensa. Ovaj je nastavak snimljen prema motivima njegovog romana iz 1942. The Sugar Creek Gang in School, a režirao ga je 2005. autor prvijenca u serijalu Owen Smith. U odnosu na ranije filmove četvrti dio odlikuje efektan spoj priče prožete misterijom i školskih (ne)zgoda malih junaka koje će uzrokovati Poetryjev neobični kućni ljubimac. Tako se u novom filmu pojavljuje učiteljica gospođica Lilly koju tumači kazališna glumica iz Detroita Melakeh Brooks, a djecu glumi ista ekipa.


Komentari (0)

Foto