Opasni flert (2006)

Flirting with Danger (Originalni naziv)

triler drama

Istražujući čudnu smrt svog prijatelja Rafe otkrije da je ubojica njegova djevojka

 
Režija: Richard Roy
Scenarij: Joyce Heft Brotman
Uloge: Charisma Carpenter, James Thomas, Victoria Sanchez, Karen Cliche, ...

Filmografija

Najbolji prijatelj Rafea Marina (James Thomas) iznenada umre od srčanog udara, Rafe je uvjeren da se događa nešto čudno.Čitajući prijateljevu oporuku, on naiđe na zagonetna pisma žene koju njegov najbolji prijatelj Tommy nikada nije spominjao.Uz pomoć Glorije (Victoria Sanchez), prijateljice iz djetinjstva, bivše ljubavnice i sada policajke, Rafe pokušava razotkriti uzrok smrti svoga prijatelja.

Kada Tommy, najbolji prijatelj Rafea Marina iznenada umre od srčanog udara, Rafe je uvjeren da se događa nešto čudno. Čitajući prijateljevu oporuku, on naiđe na zagonetna pisma žene koju Tommy nikada nije spominjao.

Uz pomoć Glorije  prijateljice iz djetinjstva, bivše ljubavnice i sada policajke, Rafe pokušava razotkriti uzrok smrti svoga prijatelja. Rafe postane još sumnjičaviji kada i mjesni liječnik i tenisač iznenada umru od srčanog udara. Kako su iznenada tri zdrava i mlada čovjeka umrla od srčanog udara?I tako brzo jedan za drugim?

Sva trojica dobila su jednaka pisma i Rafe smatra da su svi hodali s istom ženom. Na liječnikovu sprovodu Rafe upozna šarmantnu Lauru Clifford . Oni počnu hodati i Rafe se nakratko odmori od istrage o Tommyjevu ubojstvu. No Rafe iznanada otkrije uznemirujuće podatke o Laurinoj prošlosti. Ona je, naime, bolovala od šizofrenije i liječila se u psihijatrijskoj bolnici. U međuvremenu Gloria otkriva strašnu istinu: Laura je odgovorna za smrt Tommyja i ostalih muškaraca. Gloria pokuša upozoriti Rafea.


Komentari (0)

Foto