ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Dečki i cure (2000)

BOYS AND GIRLS (Originalni naziv)

komedija romantika

Nakon jedne burne noći prijateljstvo između dvoje tinejdžera prerasta u nešto više

 
Režija: Robert Iscove
Scenarij: Andrew Lowery, Andrew Miller
Uloge: Freddie Prinze Jr., Claire Forlani, Jason Biggs, Amanda Detmer, ...

Filmografija

Zanimljiva tinejdžerska romantična komedija koja govori o razlikama između spolova i njihovim različitim očekivanjima u vezi. S tim da su scenaristi ovaj put donekle obrnuli uloge te su određene stereotipe pripisali suprotnom spolu i obrnuto. U vrijeme izlaska filma Freddie Prinze jr. bio je jedna od najvećih tenejdžerskih zvijezda (Znam što si radila prošlog ljeta, Ona je sve to i Prva ljubav), a "Dečki i cure" izvrsno su se uklopili u taj niz.

Ryan Walker je prvi put susreo Jennifer u avionu kad mu je bilo dvanaest godina i ubrzo su se posvađali. Svakih nekoliko godina bi se ponovno susreli i samo potvrdili koliko su različiti. Ryan je ozbiljan i sve mora pažljivo isplanirati, dok je Jennifer spontana i pomalo divlja. No kada se nađu na istom fakultetu, njihovo poznanstvo uskoro prerasta u prijateljstvo i oni postaju nerazdvojni.

Njihovi prijatelji, ženama opsjednuti Hunter i pomalo psihotična Amy, ne mogu do kraja shvatiti njihovo muško-žensko prijateljstvo. Ali uskoro će i sami morati preispitati prirodu svog odnosa...


Komentari (0)

Foto