Banda iz Sugar Creeka: Razbojnici (2005)

THE SUGAR CREEK GANG: REVIVAL VILLAINS (Originalni naziv)

dječji obiteljski avantura

Nakon svađe s dječjom skupinom mrzovoljni dječak smišlja zlobnu osvetu

 
Režija: Joy Chapman
Scenarij: Joy Chapman
Uloge: Levi Bonilla, Kody Brown, Samuel Hodge, Lexi Johnson, Jacob Velcoff, ...

Filmografija

Filmski serijal za djecu i mlade The Sugar Creek Gang stigao je 2005. do trećeg nastavka. Nakon što su u prva dva dijela priče o dječjoj družini obožavatelji junaka knjiga američkog pisca Paula Hutchensa (1902.-1977.) prema kojim su filmovi snimljeni, doznali kako protječe svakodnevica Billa i prijatelja, što ih veseli, a što brine, treći je film “The Sugar Creek Gang: Revival Villains” donio novu pustolovinu.

Neke stanovnike gradića Sugar Creek muče obiteljski problemi. Tako brat i sestra blizanci Dragonfly (K. Brown) i Circus (L. Johnson) iz dana u dan nazoče roditeljskim prepirkama, dok njihovom starom neprijatelju Bobu (J. Garmon) neprestano prigovara vlastiti otac (A. Boyer). Hoće li djeca stoga prijeći preko dojučerašnjih svađa i napokon se početi družiti u miru? Od toga zasad nema ništa jer mrzovoljni Bob svoje nezadovoljstvo pokuša prikriti novim podmetanjem družini iz Sugar Creeka koju uz Dragonflya i Circus čine još i njezin vođa Bill Collins (L. Bonilla) te Billovi najbolji prijatelji Poetry (S. Hodge), Veliki Jim (J. Velcoff) i Mali Jim (J. St. Onge). I dok gradić čeka važna vjerska svečanost, Bob smišlja kako pokvariti raspoloženje cijeloj družini nakon što se dječaci i djevojčice porječkaju kupajući se u potoku…

Kao u svakoj uzbudljivoj priči i u ovoj vlada suparništvo između dviju skupina. U novom je nastavku posebno mjesto dobio lik zločestog Boba kojega izvrsno tumači Josh Garmon. Svestrani mladić vrsni je sportaš i pijanist, a glumi se želi posvetiti kao svom životnom pozivu. Uz njega u filmu nastupaju i dječji glumci poznati iz prethodnika predvođeni Levijem Bonillom kao Billom, dok je treći dio režirao autor prethodnika Joy Chapman.


Komentari (0)

Foto