Leteći Bud (2002)

AIR BUD: SEVENTH INNING FETCH (Originalni naziv)

komedija obiteljski sport

Četvrti nastavak priče o sportskim pustolovinama simpatičnog retrivera Buddyja

 
Režija: Robert Vince
Scenarij: Kevin DiCicco, Robert Vince
Uloge: Caitlin Wachs, Chantal Strand, Richard Karn, Cynthia Stevenson, Kevin Zegers

Filmografija

Komedija “Air Bud: Seventh Inning Fetch” četvrti je od do sada snimljenih pet filmova o izuzetnom retriveru Buddyju, čiji je lik kreirao Kevin DeCicco. Prvi film snimljen je 1997. i postigao je velik komercijalni uspjeh i osvojio niz nagrada, pa su snimani i podjednako uspješni nastavci. I za ovaj film redatelj Robert Vince bio je nominiran za nagradu za najbolje DVD izdanje 2002. godine, a istu nagradu za glumu osvojila je Cynthia Stevenson za ulogu majke.

Buddy živi u obitelji Framm. Obitelj se povećala za još jednog člana, treće dijete, pa roditelji (R. Karn, C. Stevenson) zanemaruju dvoje starije djece, što najviše pogađa osjetljivu Andreu (C. Wachs). Ona je privržena starijem bratu Joshu (K. Zegers), koji upravo odlazi na koledž, pa je osamljena i tužna. Jedini tko je može oraspoložiti, uz njezinu najbolju prijateljicu Tammy (C. Strand), jest njezin vjerni retriver Buddy. Andrea nije baš najbolja ni u školi, slabo joj ide matematika, a ni u jednoj školskoj aktivnosti nije uspješna, iako je uporna. Čak i Buddy primjećuje da njegovoj Andrei ništa ne ide od ruke, pa joj na svoj pseći način pokušava pomoći.

Kad se Tammy upiše u bejzbolski tim, nagovori trenericu da primi i Andreu. Već na prvom treningu jasno je da će bejzbol biti jedan od Andreinih bezbrojnih neuspjeha. Za to vrijeme u susjedstvu nestaje jedan po jedan pas. Sudeći po tome kakve pse kradu, i Buddy je u opasnosti. Slučaj će htjeti da Buddy slučajno utrči na igralište i od tog trenutka sve će biti drugačije...

 


Komentari (0)

Foto