Šlampavi muževi (2005)

THE HONEYMOONERS (Originalni naziv)

komedija

Dvojica prijatelja pokušavaju pronaći način kako da se lako i brzo obogate

 
Režija: John Schultz
Scenarij: David Sheffield, Danny Jacobson
Uloge: Cedric the Entertainer, Mike Epps, Gabrielle Union, Regina Hall, ...

Filmografija

Dobroćudna i topla obiteljska komedija u ruhu priče o vječnim šeprtljama, "Šlampavi muževi", redatelja Johna Schultza svakako će gledatelja nasmijati i zabaviti, ali i natjerati na razmišljanje o važnosti obiteljskog oslonca i međusobnog povjerenja.

Vozač njujorškog gradskog autobusa Ralph Kramden (Cedric The Entertainer) i njegova prgava supruga Alice (Gabrielle Union) teško spajaju kraj s krajem, iako se Ralph na sve načine pokušava obogatiti preko noći. Naravno, to mu ne polazi za rukom, ali su Kramdeni i unatoč tome uspjeli uštedjeti nešto novca kako bi sa svojim prijateljima Nortonima mogli ući u zajednički posao. Međutim, Ralph se ne može pomiriti s novcem koji je izgubio pa ga pokušava ponovno zaraditi, i to ulažući ušteđevinu u još jedan suludi plan.

Prva violina filma nesumnjivo je slavni američki komičar Cedric The Entertainer, nastavljač blistave tradicije afro-američkih majstora komedije, dok u ostalim ulogama gledamo Mikea Eppsa, Gabrielle Union, Reginu Hall i Erica Stoltza.


Komentari (0)

Foto